Grondwerk

Heeft u een uniek, nieuw buitenproject waar u een snel en passend resultaat wenst? Wij helpen u graag om deze te realiseren! We kunnen u van dienst zijn op het gebied van verschillende soorten grondwerken.

Grondwerk

Sloopwerk

Slopen vereist, door de huidige wet- en regelgeving, specialistische kennis en gericht vakwerk om het werk tot zo een goed en veilig mogelijk resultaat te leiden. Met vele jaren ervaring heeft Squeeze genoeg kennis weten op te doen om uw sloopwerk aan de hand van de juiste richtlijnen uit te voeren. Zowel op het gebied van totaalsloop als op het gebied van renovatie zijn onze specialisten inzetbaar om uw klus te klaren.

Sloopwerk

Groenvoorziening

Squeeze is uw partner voor de gehele aanleg, onderhoud of renovatie van uw groenvoorzieningen. Om uw tuin te voorzien van een prachtige aanleg, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren u in een passend project en leggen deze in een snel tijdsbestek aan. Tevens zijn wij inzetbaar voor het onderhouden en renoveren van groenvoorzieningen, zoals de tuinaanleg bij uw huis, bedrijfspand of gemeentelijke omvormingsprojecten.

Groenvoorziening

Gladheidsbestrijding

Wij beschikken over de juiste middelen om uw parkeerplaats, erf of bedrijfsgrond in de wintermaanden ijsvrij te maken/houden. Dit doen wij door middel van speciaal hiervoor geïnstalleerde machines, waarmee wij dag en nacht inzetbaar zijn.

Gladheidsbestrijding